BOGHOLDEREN ApS - - hos os får du kvalitetstal til tiden!
Velkommen
 
Vi er etableret i 2007 og har opbygget vores virksomhed udelukkende omkring tilfredse kunder. Vi stiler efter at kunne være de bedste til regnskab og bogføring i København - og vi er godt på vej!
 
Hos BOGHOLDEREN ApS er vores fokus på daglig drift og årsregnskaber, endnu en vigtig ting for os er at du som kunde har et så bredt overblik over din virksomhed som overhovedet muligt.
 
Vores team består både af tidligere økonomischefer og revisorer. Fælles for dem alle er at de er klar til at give dig den tid der skal til for at du kan fokusere på det du er bedst til. Lad os om økonomidelen - det er vi bedst til.
 
Vi tilbyder helt individuelle løsninger til den enkelte virksomhed. Ligefra bogføring til full-service. Der er ikke to virksomheder, der er ens og alle har forskellige behov og forventninger - derfor har vi ikke nogen enkeltløsning.
 
Kontakt os for et godt tilbud!
 
 
bogføring,revisor, momsafstemning, lønadministratin, regnskabsudfærdigelse, hjælp til bogføring, ekstern bogholder, lej din bogholder, team, regnskabschef, københavns bedste bogføring og regnskabsfirma. Lønbogholderi, revisor, momsafregning, økonomistyring, klar til revisor, fair timepris. controller, regnskabschef. Full service - dit regnskab er virksomheden økonomiske ansigt. A.P Møller, Valby, parkeringsmuligheder, outsourcing regnskab, outsourcing.bogføring, bogholder, bogholderi, regnskabshjælp, deltidsbogholdere, freelancebogholder, arbejdsglæde, regnskabsassistent, regnskabsassistance, løn, regnskab, afstemning, moms, tal
 
Vi samarbejder med:
 
Med etableringen af Revision Syd er der skabt et, efter lokale forhold, større revisionsfirma, der tilbyder stort set alle ydelser indenfor revision, skat, regnskab og rådgivning med en høj faglig standard. Vi er tilknyttet RevisorGruppen Danmark et landsdækkende fagligt samarbejde samt Revitax et specialfirma for skatter og afgifter.

En god partner når det gælder bogføring, regnskab og revisor.
 
Som Danmarks største revisions- og rådgivningsfirma er Deloitte sparringspartner for en stor del af dansk erhvervsliv og den offentlige sektor
En god partner når det gæld
er bogføring, regnskab og revisor.
 
Martinsen Statsautoriseret Revisionspartnerselskab er et lokalt og regionalt revisions- og rådgivningsfirma med afdelinger i Esbjerg, Grindsted, Kolding, København, Tørring, Varde, Vejen og Vejle. 

En god partner når det gælder bogføring, regnskab og revisor.
 
Økonomisystemer:
 
Effektive og overskuelige løsninger til rimelige priser 

En god partner når det gælder bogføring, regnskab og revisor.
 
e-conomic er førende i Danmark inden for internetbaserede økonomisystemer
Virksomheden står bag det første danske økonomisystem, der udnytter internettets muligheder for fleksible, brugervenlige og let tilgængelige løsninger.

En god partner når det gælder bogføring, regnskab og revisor.
Mamut blev etableret i 1994, og er en ledende leverandør af administrative softwareløsninger og internetbaserede tjenester til små og mellemstore virksomheder i Europa. Mamut tilbyder komplette og brugervenlige løsninger. Forholdet mellem pris og ydelse er markedets bedste med integrerede løsninger til økonomistyring/regnskab, salgsstøtte, kunde- og kontaktopfølgning (CRM), indkøb/logistik, personale, projektstyring, e-handel, domæner, e-mail og webhotel. Flere end 400.000 kunder i Europa forenkler arbejdsdagen med løsninger fra Mamut. 

En god partner når det gælder bogføring, regnskab og revisor.Forretningspartnere:
 
Køb dokumenter, kontrakter og aftaler online - udarbejdet af erfarne advokater.
 
SelskabsAdvokaterne yder specialiseret juridisk rådgivning til private virksomheder, venturefonde og business angels inden for erhvervsretten og det selskabsretlige område. Bl.a. opstart af virksomhed.
Kravene til virksomhedernes bogføring findes i bogføringsloven. Alle erhvervsdrivende virksomheder, som er omfattet af årsregnskabsloven, er omfattet af bogføringsloven. Bogføringsloven er en rammelov. Virksomhederne skal derfor være opmærksomme på, at der i andre love kan være fastsat krav til virksomhedernes bogføring, udover dem
Hos Bogholderen ApS hjælper vi dig med regnskaber, bogføring, administration, lønudarbejdelse, moms, og lidt mere end de fleste andre.
 
 
 
BOGHOLDEREN ApS
Gl. Køge Landevej 55, 4.
DK-2500 Valby
Telefon +45 3325 1612